Onbemind, maar onmisbaar: het wandhaakje

Artikel delen

Je weet pas wat je mist, als het er niet is. En zo is het ook met het wandhaakje; een onbemind, maar onmisbaar accessoire voor in de badkamer en het toilet. Hoe onhandig is het als je in een openbaar toilet je jas niet kunt ophangen. En thuis leg je je handdoek ook niet op de grond. Het wandhaakje wordt onbewust veel gebruikt en verdient dus in elke sanitaire ruimte een prominente plek. Badkameraccessoirefabrikant Geesa biedt een grote diversiteit aan deze kleine, maar o-zo-praktische accessoire.

Bij een toilet- of badkamerinrichting denk je misschien niet als eerst aan het plaatsen van een wandhaakje. Maar deze praktische accessoire is onmisbaar in een sanitaire ruimte. Je handdoek, tas of jas leg je om hygiënische redenen het liefst niet op de vloer. Deze spullen wil je ophangen aan een wandhaakje. Zowel thuis, maar zeker ook in het toilet van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of andere openbare gelegenheid. Toch is het wandhaakje vaak een ondergeschoven kindje.

Tot je ‘m nodig hebt! Dan valt op, dat het wandhaakje in een badkamer of toilet vaak ontbreekt. Dit leidt dikwijls tot ergernis. Om dat te voorkomen, is het plaatsen van een wandhaakje, hoe klein ook, van onschatbare waarde. En dat vindt Geesa ook. De Nederlandse fabrikant produceert daarom wandhaakjes in vele diverse vormen en stijlen; van chroom en RVS tot goudkleurig en matzwart. Van strak en hoekig tot organisch en rond. En zowel enkele als dubbele haakjes. Voor elk interieur is een adequaat wandhaakje te vinden.

En het fijne is, dat Geesa binnen elke collectie een Accessory Pack aanbiedt, welke bestaat uit de meest essentiële accessoires voor het toilet en de badkamer. En daarin bevindt zich uiteraard een bijpassend wandhaakje. Want elke sanitaire ruimte verdient er minimaal één. Wel zo hygiënisch!

Meer informatie over Geesa en haar collecties zijn te vinden op www.geesa.com.