fbpx

Bouw Compleet Hardenberg. Zien we u volgende week?

Artikel delen

Volgende week is het weer tijd voor Bouw Compleet in Hardenberg. De totale bouwwereld komt op 9, 10 en 11 oktober samen op dé vakbeurs voor Noordoost Nederland. Het is de ontmoetingsplek waar alle bouwtechnieken, noviteiten van gereedschappen en bouwmaterialen worden gepresenteerd.

U, als vakman, doet op deze vakbeurs inspiratie op om uw werk efficiënter uit te kunnen voeren en u weet na uw bezoek aan de vakbeurs wat er speelt in uw vakgebied. Ook biedt Bouw Compleet volop mogelijkheid om contacten te leggen / versterken met exposanten uit de regio. Op de vakbeurs schitteren mooie landelijke namen, maar vooral regionale spelers, waardoor ook zichtbaar wordt wat er speelt in de regio.

Het is een uitgelezen moment om te netwerken, waar bestaande relaties worden versterkt en mooie nieuwe relaties ontstaan. Het sterke regionale karakter wordt gewaardeerd door zowel de exposant, maar ook door onze bezoekers en draagt bij aan de gemoedelijke sfeer op de beursvloer.

Bekijk hier het programma en andere mogelijkheden.