Meer dan 190 exposanten voor eerste combi-editie S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen Benelux

Artikel delen

Schilder-, Glas en Afbouw (S.G.A.) Vakdagen en Verticaaldagen Benelux bundelen op 6, 7 en 8 november 2018 voor het eerst hun krachten. Deze nieuwe beurscombinatie is met meer dan 190 exposanten zo goed als volgeboekt, mede door de komst van prominente nieuwkomers als PBC Support & Fitex (S.G.A. Vakdagen), de Chinese fabrikant LGMG en de Italiaanse fabrikant Co.Me.T Officine (Verticaaldagen Benelux).

Het is niet alleen de eerste keer dat beide vakbeurzen gelijktijdig naast elkaar plaatsvinden, maar ook nieuw is dat Verticaaldagen Benelux dit jaar voor het eerst te bezoeken is in de overdekte beurshal in plaats van op het buitenterrein. Naast meerdere (internationale) nieuwkomers kan S.G.A. Vakdagen ieder jaar rekenen op de aanwezigheid van vele trouwe exposanten.

Deelnemers van het eerste uur aan Verticaaldagen Benelux zijn onder andere importeurs en dealers van de bekende merken als GENIE (HDW Transporttechniek), JLG LIFT (Riwal bv), NIFTYLIFT (Eurosupply), HINOWA (Safety Lift) en fabrikant SKYJACK. Deze importeurs en fabrikanten tonen nieuwe modellen met verhoogde capaciteiten en nieuw toegepaste technieken op het gebied van Hybride en volledig elektrisch aangedreven machines door middel van lithium accu’s.

Innovation Award

Exposanten van S.G.A. Vakdagen en Verticaaldagen Benelux maken kans op het winnen van de Innovation Award. Dit is een publieksprijs die uitgereikt wordt aan de exposant die op zijn stand het meest innovatieve en bijzondere product presenteert. Iedere beursbezoeker kan via de innovatieroute alle deelnemende innovaties bekijken en één stem uitbrengen. Ook worden alle innovaties beoordeeld door een vakkundige jury. Exposanten die kans maken op de Innovation Award zijn: Copperant, Hoogwerkt, Ventistone, Klop Innovations en Wijzonol Bouwverven B.V.

Bezoekersdoelgroepen

Verticaaldagen Benelux richt zich op gebruikers en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers, minikranen en aanverwante diensten voor deze bedrijfstak. Denk aan toeleveranciers van componenten, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen. S.G.A. Vakdagen biedt alles op het gebied van schilder, glas en afbouw. De bezoekersdoelgroep van deze beurs zijn schilders, glaszetters, stukadoors, woningbouwverenigingen, gemeentelijke diensten, architecten, aannemerij en plafond- en wandmontagebedrijven.