Klem voor bescherming van vers metselwerk

Artikel delen

Met het bekende Ubbink UA Afdekprofiel voorkomt u aantasting van vers metselwerk en een open spouw tijdens de bouw. In combinatie met de nieuwe optioneel verkrijgbare afdekprofielklem kunt u het profiel op een veilige, gemakkelijke en effectieve manier bevestigen op de vers gemetselde gevel.

Met een simpele beweging schuift u de klem in het UA Afdekprofiel. U hoeft geen bakstenen of steigerdelen meer te gebruiken om het afdekprofiel op zijn plaats te houden. Niet alleen makkelijk, maar ook veilig, want hierdoor hebt u minder kans op ongelukken door vallende voorwerpen op de bouwplaats. U kunt het afdekprofiel en de klem meerdere keren hergebruiken. Een kleine investering die grotere bedragen voorkomt bij schade en ongevallen. Kortom: makkelijk, preventief, veilig en efficiënt! De UA Afdekprofielklem is verkrijgbaar bij de professionele handel.

Het kunststof UA Afdekprofiel werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met de baksteenbranche. Met het profiel dekt u vers metselwerk tijdelijk af zodat het bij regenval niet gaat drijven, uitbloeien en uitlogen. Desgewenst kan het UA Afdekprofiel ook dienen als tijdelijke raamdorpel. Met de nieuwe afdekprofielklem kunt u het UA Afdekprofiel nu ook makkelijk en veilig bevestigen.

Ubbink
www.ubbink.nl