Vloergelijk en drempelvrij douchen

Artikel delen

Vloergelijk en drempelvrij douchen is een trend. Het biedt meer comfort, is veiliger en ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar een oogstrelend design is zeker zo belangrijk, evenals lage onderhoudskosten.

Een badkamer met een vlakke drempelloze douchevloer is voor een hotel een visitekaartje en biedt een onderscheidend voordeel. Daarbij is een vlakke douchevloer esthetisch in het ontwerp te integreren en dankzij de vaak ruimere afmetingen geeft dat veel ruimtelijk comfort. De vlakke douchevloer heeft ook geen obstakels en afstapjes. Dat zorgt sowieso voor meer veiligheid. Bovendien is de toegankelijkheid altijd goed, dus ook ideaal voor mensen die minder goed ter been zijn, of mensen in een rolstoel. Omdat de douchevloer optioneel van onzichtbaar antislip kan worden voorzien komt uitglijden niet meer voor. Met Bette heeft u nog een groot voordeel. Alle douchevloeren zijn vervaardigd van duurzaam geglazuurd titaanstaal. Sterk en ongevoelig voor beschadigingen, met zelfs 30 jaar garantie!

Een douchevloer van geglazuurd titaanstaal heeft geen voegen waarin zich vuil en schimmel kunnen afzetten. De douchevloer is vlak en op het geglazuurde oppervlak hechten geen vuil en bacteriën. Daardoor laat deze zich sneller reinigen met meer hygiëne als resultaat. Om schimmelende voegen aan de rand van de douchevloer te voorkomen biedt Bette siliconenvrije oplossingen.

Bette heeft een esthetische en hygiënische oplossing ontwikkeld zonder siliconen voegen. De oplossing is een opstaande rand van 35 mm, die deels wordt over tegelt. Zo wordt een hygiënische afsluiting met de muur gegarandeerd en behoren schimmelende en gescheurde kitvoegen tot het verleden.

Bette
www.bette.nl