Ellen, voor uw ideale renovatieoplossing

Artikel delen

Deur, raam en/of sponning gaan in de loop van de jaren werken onder invloed van licht, temperatuur en vochtigheid met als resultaat dat wind en tocht vrij spel hebben. Een goede oplossing is dan noodzakelijk om warmtelekkage te voorkomen en een aangenaam binnenklimaat te garanderen. Daarnaast worden geluidswering en rook- en brandwerendheid belangrijke aandachtspunten bij het afdichten van deuren en ramen in woning- en utiliteitsbouw.

Ellen biedt een breed scala aan profielen voor diverse sponningmaten en toepassingen. Daarnaast presenteert Ellen een aantal nieuwe oplossingen in het in- en opbouwprofielen assortiment waarmee warmteverlies, geluidsoverlast en indrukkracht worden geminimaliseerd. Bezoek Ellen op de Bouwbeurs 2019 en laat u adviseren door haar specialisten.

Ellen is een merk van familiebedrijf Elton B.V., al bijna 70 jaar een begrip in de wereld van renovatie en afdichten. Onder de merknaam Ellen wordt een volledig programma tochtwerings- en veiligheidsartikelen geleverd aan de toeleveranciers van de bouw.

Elton
www.elton.nl

Bezoek Ellen op BouwBeurs 2019, Hal 10, Stand HS10