Venster Techniek presenteert uniek voordeurconcept

Artikel delen

Venster Techniek presenteert op BouwBeurs 2019 een unieke oplossing voor de meest voorkomende klacht over deuren bij oplevering van een woning. Het grootste probleem dat wordt ervaren is tocht en het niet goed sluiten van de voordeur. De oorzaak is het kromtrekken van de voordeur bij kou en warmte. De oplossing die Venster Techniek biedt is het unieke deursysteem: VTS DOOR

Het gepatenteerde voordeurconcept van Venster Techniek heeft veel voordelen voor de gebruiker en verwerker. Het is een totaalconcept dat mede door een innovatieve onderdorpel en dichting perfect sluit en tochtvrij is. Zonder zware bediening door middel van sleutels en/of deurkruk. Het voordeurconcept kan worden toegepast bij een houten voordeur in combinatie met een houten kozijn. Tijdens de BouwBeurs laat Venster Techniek ook nog een andere samenstelling zien.

“Dit deurconcept heeft veel voordelen voor de gebruiker, “ aldus eigenaar Jurgen Rensen. “Zo is het deursysteem regen- en winddicht en wordt deze automatisch inbraak werend afgesloten. Het deursysteem is intern getest op een wind- en waterdichtheid van 600 pascal, wanneer de deur 8mm hol of bol staat. Daarbij blijven alle functies behouden. Ook als de verkromming verandert hoeft de deur niet opnieuw afgesteld te worden.”

Met de onderdelen die Venster Techniek levert kan de VTS DOOR worden geproduceerd door alle timmer- en deurfabrieken. De onderdelen zijn: een dorpel, dichtingen, een hoekdichting en een uniek slot inclusief aangepaste sluitkommen.

Venster Techniek
www.venstertechniek.nl

Bezoek Venster Techniek op BouwBeurs 2019, hal 10, Stand. C041