Duurzame milieuvriendelijke betonreparatie

Artikel delen

Beton wordt enorm veel toegepast. Denk hierbij aan balkons, bruggen, galerijen, parkeergarages, enzovoort. Voor onderhoud en een betonreparatie is het dan ook een must, om over gedegen kennis van het materiaal én de toepassingen te beschikken.

Betonschade kan op verschillende manieren ontstaan. Om verdergaande schade tegen te gaan is het noodzakelijk, dat de schade wordt hersteld op een deskundige wijze. Of het nu gaat om scheurvorming in beton of ‘betonrot’. In beide gevallen dient het vakkundig en duurzaam te worden hersteld.

Bij betonreparatie is het niet alleen zaak om het beton visueel te repareren. Het is vooral belangrijk om bij betonreparatie de oorzaak te verwijderen en wel zo dat het beton niet opnieuw zal scheuren of last zal krijgen van “betonrot”. Vanuit Kriztal wordt daarom de daadwerkelijke oorzaak aangepakt om beton duurzaam te repareren.

Kriztal herstelt scheuren in beton en stopt het betonrot proces op bijvoorbeeld balkons en galerijen. Het product maakt alles blijvend waterdicht en voorkomt dus lekkages. Kriztal bevat geen schadelijke kunststof componenten, metalen en chloriden. Het product is niet giftig en zeer milieuvriendelijk.

Meer weten? Kijk op onderstaande website.

Kriztal
www.kriztal.nl
Tel: 085 – 0653465