Bouwplaatproducten en bouwchemie uit eigen ontwikkeling

Artikel delen

Water is niet alleen een bron van leven. Het gebruik is vaak een bewijs van comfort en levensvreugde. Maar in badkamers kan water snel zorgen voor een uitdaging voor de toegepaste materialen. Voor de uitvoering van natte ruimtes gelden strikte eisen. Hiervoor heeft Botament perfecte systeemoplossingen: zekerheid, ETAG gecertificeerd en alles uit één hand.

Water is niet alleen een bron van leven. Het gebruik is vaak een bewijs van comfort en levensvreugde. Maar in badkamers kan water snel zorgen voor een uitdaging voor de toegepaste materialen. Voor de uitvoering van natte ruimtes gelden strikte eisen. Hiervoor heeft Botament perfecte systeemoplossingen: zekerheid, ETAG gecertificeerd en alles uit één hand.
Botament verkoopt bouwchemische productsystemen voor het leggen van tegels, bouwwerkafdichting en renovatie. Vloersystemen maar ook andere ETAG gecertificeerde totaaloplossingen rondom de bouwplaat. Deze productsystemen zijn modulair opgebouwd, wat een maatwerkoplossing mogelijk maakt. De producten zijn ontwikkeld voor de professionele verwerker.

Als leverancier voor bouwchemische productsystemen produceert Botament al tientallen jaren hoogwaardige bouwplaatproducten en innovatieve bouwchemie uit eigen ontwikkeling. Opdrachtgevers, verwerkers en architecten profiteren zo van op elkaar afgestemde productsystemen.

Botament productsystemen zorgen voor een eenvoudige verwerking. Hierdoor is het bij de waterdichte wandplaten en doucheboards niet nodig een volvlaksafdichting aan te brengen, maar volstaat een afdichting alleen op de naden. Dankzij de systeemdichtbanden en dichtpasta een kleinigheid. Dit bespaart veel tijd ten opzichte van een volvlaksafdichting.

De nieuwe certificering, ETAG, zorgt voor gegarandeerde zekerheid bij de Botament productsystemen voor natte ruimtes. Door toepassing van deze productsystemen is er voor opdrachtgever en verwerker de zekerheid van een Europees toegelaten en bewaakt systeem.
Botament is op dit moment de enige leverancier die volgens de certificering geteste bouwplaten en doucheboards, bouwchemie en alle bijbehorende systeemcomponenten zelf produceert. Botament garandeert hierdoor volledige controle over kwaliteit, functionaliteit en zekerheid van alle toegepaste systeemcomponenten. De verkoop geschiedt via de bouwmaterialen- en tegelvakhandel.

Botament
www.botament.com