Een click met de nieuwe beugel van Ubbink!

Artikel delen

Ubbink heeft verschillende soorten kunststof beugels in het assortiment voor het veilig en snel monteren van rookgasafvoer- en ventilatiesystemen. Dankzij de unieke ontwerpen kunt u snel positioneren, aftekenen, boren en vervolgens eenvoudig bevestigen. Voor het beugelen van rookgasafvoer- of luchttoevoerbuizen op de muur gebruikt u het vertrouwde Beugelprogramma of de nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit

Nieuw: Moerloze Ubbink Beugel 80-100 Click PP wit

Met trots presenteren wij u onze nieuwe Beugel 80-100 Click PP wit. Deze kunststof muurbeugel, die u zowel horizontaal als verticaal kunt bevestigen, kenmerkt zich door een snelle en gemakkelijke montage. Door de voorgemonteerde clip en de inwendige schroefdraadverankering heeft u geen moer meer nodig. Voor de bevestiging kunt u kiezen uit een schroef, draadeind of spijkerplug. Het fijne tandwerk zorgt ervoor dat u de beugel eenvoudig kunt aantrekken en fixeren op de gewenste maat. Deze handige en veilige beugel is bovendien universeel voor de 80 en 100 mm buis parallel en de 60/100 buis concentrisch.

Voordelen

  • Moerloos door voorgemonteerde clip en inwendige schroefdraadverankering
  • Horizontale en verticale bevestiging, ook achteraf
  • Snelle fixatie door fijn tandwerk
  • Meerdere bevestigingsopties: schroef, draadeind of spijkerplug

Assortiment en verpakking

  • 0169033: Beugel 80-100 Click PP wit, verpakt per stuk,
    minimale afname per 25
  • 0169034: Beugel 80-100 Click PP wit, verpakt per 100 (zonder individuele verpakking), minimale afname per 100.

De individueel verpakte beugel is voorzien van een handige instructiekaart per beugel. De bulkverpakking heeft 1 instructiekaart.

Ubbink
www.ubbink.nl