Project in beeld

Actueel
Artikel delen

Monumentaal pand van het gas af

Een monumentaal pand uit 1883, in het hartje van onze hoofdstad Amsterdam. Het is waarschijnlijk niet het eerste pand waar je aan denkt bij het woord ‘gasloos’. Toch is niets minder waar! Op de Klovenierburgwal heeft LG Air Solutions dit namelijk in samenwerking met partners IDEA en Air-Innovations weten te realiseren.

De diverse kantoorruimten en luxe appartementen in het pand zijn door de klimaatinstallatie van LG in staat om afzonderlijk en gasloos te verwarmen en koelen. Extra bijzonder wordt deze case doordat de historie van het pand behouden is gebleven. De zichtbare delen van de installaties zijn namelijk verwerkt in het interieur waardoor deze niet in het oog springen.

https://www.youtube.com/watch?v=AUG3ZW_h9do

BouwTotaal