Gadero Hout focust op bedrijven

Artikel delen

Met een mega assortiment van 11.000 hout en aanverwante artikelen biedt Gadero alles wat u als zakelijke klant aan tuinhout kunt wensen. Onze hardlopers leveren wij binnen 48 uur in Nederland en België, gewoon uit eigen voorraad. Ook niet alledaags tuinhout, zoals thermisch gemodificeerde gevelbekleding of Ipé vlonderplanken in allerlei kopmaten, vindt u bij Gadero.

Steeds meer bedrijven ontdekken het gemak van een eigen account bij Gadero. U ontvangt dan standaard 5% korting en er staat een contactpersoon voor u klaar.

Gadero’s eigen innovaties

Gadero biedt niet alleen bekende artikelen aan, maar ontwikkelt ook eigen innovatieve producten. Zo vindt u bij onze gevelbekleding en schuttingplanken het bijzondere Deens rabat. Deze eigen creatie bestaat uit blokprofielen met drie banen die voor een speels en modern effect zorgen. Een andere uitvinding van Gadero is het scheepsdekprofiel. Deze vlonderplanken bieden een goed alternatief voor iedereen die diepe groeven moeilijk te onderhouden en glad geschaafde planken saai vindt. Deze terrasplanken hebben fijne groeven, zijn makkelijk te onderhouden en hebben een fraaie uitstraling.

Nu verkrijgbaar bij Gadero: de Hongaarse punt vlonder. Dit mooie legpatroon is niet alleen meer voor binnenshuis, u kunt het nu ook laten terugkomen in een vlonder. Wij bieden de vlonderplanken voorgezaagd aan, zodat u zelf niet hoeft te rekenen en alleen nog hoeft te leggen.

Tips van Gadero

Ook voor advies kunt u bij Gadero terecht. Onze handige rekentools helpen u en uw klanten bij het samenstellen van de ideale vlonder, overkapping of schutting. U vult hier de gewenste afmetingen, planken en overige benodigdheden in en krijgt een complete boodschappenlijst en bouwtekening. Zo koopt u nooit te veel materiaal en weet u precies wat u nodig heeft. Volg ook onze blog voor de laatste nieuwtjes, handige tips en leuke nieuwe producten.

Voordelen voor bedrijven

Als ondernemer moet u vaak snel door, waardoor u niet de tijd heeft om lang te wachten op een levering. Onze hardlopers krijgt u daarom binnen 48 uur geleverd. Veel van onze tuinhoutproducten zijn direct uit voorraad leverbaar in heel Nederland en België. Als het u beter uitkomt kunt u uw producten ook afhalen in Groningen, Breukelen of Hofstade-Aalst (België). Bovendien bieden wij bedrijven de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Assortiment online houthandel Gadero

In het grote assortiment van tuinhout groothandel Gadero vindt u naast alle bekende producten veel bijzonder tuinhout. Zeker als uw klanten vragen om een unieke schutting, gevel of vlonder doet u er goed aan om eerst bij Gadero te kijken. Zo bieden wij duurzaam thermisch gemodificeerd aan als gevelbekleding. Hiermee maakt u een opvallende gevel, met een lange levensduur. Ook hebben wij bijzondere hardhoutsoorten op voorraad. Zo vindt u bij ons Ipé hardhout in veel verschillende maten en lengtes. Tevens zijn onze populaire rhombusprofielen snel leverbaar. Met meer dan 3000 kuub op voorraad heeft u dit product binnen 48 uur in huis.

Ontdek alle mogelijkheden voor klus- en bouwbedrijven op Gadero.nl en maak nu uw eigen account aan voor 5% korting.