Nieuwe catalogus Hakron-Terwa voor prefab-betonindustrie

Artikel delen

Zojuist is de nieuwe productcatalogus van Hakron-Terwa verschenen. In deze catalogus 19 treft u een breed pakket aan voor de prefab-betonindustrie zoals bevestiging- en doorkoppelankers, hijssystemen, bekistings- en mallenbenodigdheden, sandwichplaatverankering, afstandhouders en spouw- en gevelverankering etc. One-stop-shopping voor de prefab industrie.

Karel van den Borne (accountmanager) licht toe: “Naast een uitgebreid overzicht van producten leest u in onze nieuwe catalogus ook meer over de toegevoegde waarde die Hakron-Terwa brengt. Vaak wordt Hakron-Terwa al in de voorbereidingsfase betrokken, zodat wij al vooraf juiste productadvisering kunnen geven. Ook zijn van steeds meer producten BIM-objecten beschikbaar en IFC-bestanden voor Tekla.“

De gratis catalogus is zowel off- als online beschikbaar. Een gedrukt exemplaar is gratis aan te vragen www.hakronterwa.nl of telefoon 0341 -27 88 30. Op de site kunt u ook catalogus 19 ook downloaden in PDF-bestand.

Hakron-Terwa voorziet in de productie en verkoop van producten voor de prefab-betonindustrie, en biedt daarbij ook een adviserende rol bij de te maken productkeuzes. Hakron-Terwa is een divisie van Hakron Nunspeet B.V., producent en toeleverancier van producten voor beton- en woningbouw.

Meer informatie:
Hakron-Terwa
T 0341 – 27 88 30
verkoop@hakronterwa.nl
www.hakronterwa.nl