Voor iedere renovatieklus een oplossing

Artikel delen

Bostik is wereldwijd een toonaangevende producent en specialist in lijmen, kitten, mortel- en afdichtingssystemen die toegepast kunnen worden in nieuwbouw en renovatieprojecten. Professionals over de hele wereld vertrouwen op de hoge kwaliteit van haar producten, klantgerichte organisatie en heel belangrijk een uitgebreide technische ondersteuning.

“Veiligheid en duurzame ontwikkelingen zijn belangrijke onderdelen binnen onze bedrijfsvoering. Het motiveert ons om continu te werken aan nieuwe productontwikkelingen waarbij economische prestaties en bescherming van het milieu hand in hand gaan.”
Bostik biedt voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. Daarom is het assortiment van Bostik breed en specifiek tegelijk. Reinigen, voorbehandelen, vullen, repareren, uitvlakken, egaliseren, lijmen, kitten, voegen. Bostik onderscheidt hierin de volgende segmenten: Universele bouwlijmen en kitten, houtlijmen, isolatielijmen, pu-foams, technische sprays, Gevelplaat-lijmsystemen, een speciaal lijmsysteem om steenstrips duurzaam, snel en schoon te verlijmen, producten ten behoeve van Luchtdicht Bouwen, Brandwerende afdichtingen, Tegeltechniek, Stukadoorstechniek, Wand- en Vloertechniek, Vochtweringstechniek en Hovenierstechniek.

Binnen dit ruime assortiment bevinden zich tal van producten die bij uitstek geschikt zijn bij veel verschillende soorten renovatieklussen. Binnen, buiten, van kelder tot dak. Met een grote betrokkenheid bij klanten en de vertaling van vakmanschap naar praktische toepassingen is Bostik dan ook een gerespecteerde producent en partner bij zowel kleine als grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. “Professionals in de bouw kiezen niet voor niets voor de vertrouwde kracht van Bostik. Kijk voor meer informatie eens op onderstaande website en neem gerust contact met ons op.”

Bostik
www.bostik.nl