Flinke materieelveiling in Moerdijk eind juni

Artikel delen

Going once.., going twice… and I …. SOLD IT! In vlot tempo worden graafmachines, dumpers, shovels en veel meer verkocht door de Canadese veilingmeesters. De veilingen van Ritchie Bros. zijn inmiddels bij velen in de Nederlandse bouwsector bekend. Het bedrijf houdt vijf keer per jaar een materieelveiling waarbij honderden machines naar de hoogste bieders gaan.

Alle machines worden naar het terrein in Moerdijk gebracht en daadwerkelijk verkocht op de veilingdagen, want er gelden hier geen minimumprijzen. Dit maakt het natuurlijk erg interessant voor bedrijven die op zoek zijn naar gebruikte machines. Men kan voorafgaand aan de veiling op het terrein items van interesse komen bekijken en inspecteren. Registreren om mee te doen is gratis en meebieden is niet moeilijk. Al lijkt het snel te gaan door het gezang van de veilingmeester, het duurt gemiddeld zo’n 60 seconden om een item te veilen. Naast het meedoen op locatie, is het ook mogelijk om live online via de Ritchie Bros. website mee te bieden. Bieders uit zo’n 80 landen doen doorgaans mee aan de Moerdijk veilingen.

NAAR DE VEILING >>

De volgende veiling in Moerdijk vindt plaats op 26 & 27 juni. Er zijn meer dan 1.700 bouwmachines, trucks en andere items opgenomen, waaronder graafmachines, shovels, hijskranen, hoogwerkers, verdichters, schrankladers, aggregaten en nog veel meer. Tot aan de veilingdagen groeit het aanbod. De veilingen zijn openbaar toegankelijk, dus iedereen is welkom om te komen kijken. Bezoek voor het actuele aanbod en meer info de Ritchie Bros. website of bel 0168-392200.

Ritchie Bros., www.rbauction.nl