Nieuw elan voor bestaande badkamers

Artikel delen

Om aan bestaande badkamers een nieuw elan te geven worden flexibele en doordachte oplossingen gevraagd. Zoals de mogelijkheid voor een eigentijdse afwerking. De Plano Premium bouw- en tegelelementen uit het Jackoboard Premium gamma van Jackon Insulation hebben die flexibiliteit.

Met de extra gladde vlieslaag aan beide zijden is het element ideaal voor verschillende wandafwerkingen. Want al lang worden niet alleen tegels als wandbekleding in de badkamer gebruikt. Ook hoogwaardig behang, pleister en wandverf liggen in de trend voor een individueel ontwerp. De Plano Premium bouw- en tegelelementen zijn voor alles inzetbaar. Ze bieden de mogelijkheid om bij de vormgeving van de wand een mix van materialen op één plaat te gebruiken. Op deze wijze kunnen bijvoorbeeld in het natte gedeelte bij een bouw- en tegelelement onder andere tegels worden gelegd, terwijl in andere gedeelten creatieve plamuurtechnieken kunnen worden toegepast.

Aan de hoekelementen is ook gedacht. De Canto Premium hoekelementen vormen een goede aanvulling voor de badkamergeschikte bouw- en tegelelementen. Hiermee kunnen bijvoorbeeld verwarmingsbuizen en valpijpen op innovatieve wijze worden bekleed en optisch wegvallen aan de wand of de vloer. De hoekelementen kunnen op nagenoeg alle ondergronden worden verwerkt. Daarvoor wordt het element ingekort tot op de gewenste maat, met BOARD-FIX op de wand of op de aanwezige tegelvloer gefixeerd worden en na het uitharden van de lijm direct betegeld of behangen worden.

De badkamer wordt op deze manier getransformeerd van een traditionele natte cel tot welhaast een particuliere wellnessoase.

JACKON
www.jackon-insulation.com