TotaalDakConcept perfectioneert bestekservice

Artikel delen

TotaalDakConcept heeft haar bestekservice verder geperfectioneerd. Aan de gratis toegankelijke online bestekservice is nu de gebruiksfunctie van het platte dak toegevoegd.

Ontwerpers die op zoek zijn naar bijvoorbeeld bestekinformatie voor een parkeerdak, een groendak, een zonreflectiedak of een traditioneel dak, kunnen nu via de gebruiksfunctie direct hun keuze maken. Ook de website www.totaaldakconcept.nl is op deze overzichtelijk indeling ingericht.

Via ‘platdakoplossingen’ kan direct een keuze voor het soort platte dak gemaakt worden en krijgt men toegang tot de bestekservice.

TotaalDakConcept is een samenwerkings- en innovatieplatform dat integrale kwalitatief hoogwaardige platdakconstructies realiseert. Samenwerking met alle relevante partijen uit de bouwkolom staat hierbij centraal. Kwaliteit, duurzaamheid en zekerheid vormen in combinatie met kennis en kunde de solide basis voor de best presterende dakoplossingen.

 

 

 

www.totaaldakconcept.nl