Wellness Oase

Artikel delen

Geen kamer krijgt op dit moment zoveel aandacht als de badkamer. De laatste jaren ontwikkelt deze zich van een functionele ruimte tot een oase voor ontspanning en wellness.

Maar terwijl de badkamer in woontijdschriften vaak wordt afgebeeld als groot en ruim is de realiteit vaak anders: volgens een studie van het Instituut Ipsos, is de gemiddelde grootte van een badkamer ongeveer 7.80 m2. Ongeveer een derde van alle badkamers is zelfs minder dan 6 m2.

Betekent dit het einde van alle dromen? Nee: Zelfs in kleine badkamers hoeft u niet op schoonheid en comfort te bezuinigen.
Botament heeft een compleet assortiment innovatieve oplossingen voor het maken, renoveren of moderniseren van badkamers.
Het gaat hierbij om Botament bouwplaten, leverbaar in vele maten en diktes, en om Botament Doucheboards in verschillende uitvoeringen met ingebouwde afvoer en afschot.

Beide producten zijn als systeem getest op waterdichtheid volgens de ETAG 022 en kunnen worden aangepast aan bijna elke grootte en vorm. Hierbij is niet alleen de eenvoudige verwerking van voordeel, maar ook het lage gewicht. U kunt snel en gemakkelijk barriere vrij bouwen en er kan onmiddellijk worden betegeld zonder drempels. En bij toepassing van de ETAG gecertificeerde en Europees toegelaten Botament systemen voor natte ruimtes geniet u van de zekerheid van deze compleet oplossingen
Daarom geen angst voor kleine ruimtes: ten slotte kunt u met het juiste systeem natte ruimtes veilig, effectief en goedkoop, ongeacht hun grootte, met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden tot nieuwe oase van welzijn in uw huis omtoveren.

Botament
www.botament.com