Prefab opbergruimte voor sanitaire ruimtes

Artikel delen

Het opbouwen van een nis in sanitaire ruimtes en het waterdicht afdichten ervan vraagt heel wat vakkennis en communicatie tussen metselaar, stukadoor en tegelzetter. Daarom bedacht wedi de slimme en geprefabriceerde nisoplossing Sanwell. Wedi biedt vier verschillende nissen aan in een rechthoekig formaat en in twee dieptes. De nis kan zelf nog aangepast worden volgens de betreffende situatie dankzij het op maat versnijden met een cuttermes.

Door deze geprefabriceerde wandelementen is het mogelijk om efficiënter meer opbergmogelijkheden aan te bieden in de badkamer, welness, spa en andere vochtige ruimtes. De Sanwell nis wordt desgewenst in de fabriek ingewerkt in een vrijstaande scheidingswand, waardoor het installeren nog sneller verloopt. Na het plaatsen van de scheidingswand met nis kan het geheel worden betegeld.
De nis kan ook ter plaatse vlot worden geïntegreerd. De nis past helemaal in de gebruikelijke tegelformaten.

Wedi
www.wedi.de/nl