Trappenbouwers ondersteund met technisch tekenwerk

Artikel delen

Het technisch tekenen van trappen en hekwerken, daarmee houdt Draw2design zich bezig. Het flexibele tekenbureau uit Nijverdal bedient trappenleveranciers en constructiebedrijven die zelf de capaciteit in technisch tekenwerk ontberen; zij het tijdelijk of structureel. Het team ervaren tekenaars levert snel professionele en aansprekende ontwerpen, van functionele brandtrap of balustrade, tot fraaie designtrap.

Op de eigen locaite in Nijverdal hebben de ontwerpspecialisten de beschikking over 240 m2 ruimte, om een aantal fraaie, gecombineerde staaltjes in trappentechniek te laten zien. Inmiddels werken er 10 ontwerpers in vaste dienst “Als gespecialiseerd tekenbureau vallen we in de markt op door onze omvang. Hierdoor kunnen we onze klanten, ook tijdens de groei die we doormaken, adequaat bedienen.”

Draw2design kan bedrijven op flexibele wijze een vakkundig en volledig gespecificeerd ontwerp afleveren. “Onze klanten willen een flexibele schil in technisch tekenwerk. Sommige bedrijven hebben geen tekenaars in dienst en andere schakelen ons in bij pieken”

Men kan bij Draw2design terecht voor een compleet traject van advies tot realisatie, of voor een deeltraject. Na controle door aannemer en architect, wordt een ontwerp geperfectioneerd, wat uiteindelijk leidt tot een optimaal eindontwerp. Ontwerpen worden steeds vaker uitsluitend digitaal gemaakt en aangeleverd. Zo’n digitaal ontwerp bevat onder meer alle maatvoeringen en gedetailleerde productietekeningen, met als optie een 3D model waarin de klant zijn trap(pen) kan bekijken.

Draw2design B.V.
www.draw2design.nl