Tweede Bouwmaat Compact in Leiderdorp

Artikel delen

Eind 2019 wordt de tweede Bouwmaat Compact geopend in Leiderdorp. Na Harderwijk voorziet dit nieuwe type vestiging ook alle professionele vakmensen in de regio Leiderdorp van een slim assortiment aan bouwmaterialen, gekoppeld aan de beste service.

Bouwmaat is dé groothandel in bouwmaterialen gericht op echte vakmensen. Met zowel online als via 47 vestigingen een professioneel en breed assortiment en goed opgeleide medewerkers. Alles voor slimmer bouwen onder één dak, binnenkort ook in Leiderdorp. Met deze tweede Compact-vestiging breidt Bouwmaat in een half jaar het totaal aantal vestigingen uit tot 48. Het Compact-concept is nieuw en sluit naadloos aan bij de behoeften van de moderne vakman. Persoonlijke service en advies, gecombineerd met slim bestellen, klaarzetten en bezorgen. Bouwmaat voorziet met Compact volledig in de materiaalbehoefte van de vakman die actief is in herstel, renovatie en onderhoud.

Met slechts 1.000 m2 is er voor de vakman in basis alles voor zijn klus. En wat niet aanwezig is, kan hij met de ‘vandaag besteld, morgen geleverd’ service direct via de kiosk bestellen. Op deze manier is er toegang tot een nog uitgebreider assortiment van meer dan 13.000 artikelen. Zo kan de vakman de volgende dag gelijk aan de slag met wat hij nodig heeft.

Warm welkom

Willemien Kasteleyn, Business Unit Manager van DSG Bouwmaten en franchisenemer Bouwmaat Nederland, is zeer verheugd om wederom in Leiderdorp met Bouwmaat te gaan vestigen: “Bouwmaat Leiderdorp groeide in 2014 uit zijn jasje en is daarom verhuisd naar Leiden. Met de nieuwe Bouwmaat Compact komt Bouwmaat weer terug naar Leiderdorp. De Compact zal opereren naast de XL-vestiging in Leiden en hiermee breiden we het verzorgingsgebied uit. Zo spelen we direct in op de grote behoefte aan snelheid en service. Dat is fijn, want de regio ontwikkelt zich snel en heeft een strategische ligging in de Randstad.”