Veilig en efficiënt werken met dak- en gevelsteigers

Artikel delen

Euroscaffold biedt diverse mogelijkheden voor veilig onderhoud, installatie en/of renovatie aan dak en gevel. Twee voorbeelden hiervan zijn Euroscaffold dak-/schoorsteensteigers en Altrad gevelsteigers. Beide oplossingen bieden voor zowel schilders, stukadoors, installateurs en reinigingsspecialisten een veilige werkomgeving op het dak en bij de gevel.

Euroscaffold daksteigers, ook wel schoorsteensteigers genoemd, zijn ideaal bij werkzaamheden op en aan het dak. Een daksteiger is geschikt voor elk dak en is eenvoudig op te bouwen. De daksteiger kan gebruikt worden voor het vervangen van dakpannen, maar ook voor het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast is een daksteiger gemakkelijk te verlengen, zodat de steiger ook een veilige werkplek biedt bij het renoveren van een dakkapel of het plaatsen van een dakraam.

Altrad gevelsteigers worden veelvuldig gebruikt bij groot onderhoud aan hoogbouw in de binnenstad van steden. Voordeel van deze steigers is dat ze, indien gewenst, het volledige gebouw kunnen omringen. Daarnaast is het bij de opbouw van deze steigers mogelijk om de eerste vloer zo hoog te leggen dat mensen onder de steiger door kunnen lopen. Er zijn diverse accessoires beschikbaar om de gevelsteiger compleet naar wens in te richten.
De internationale markt weet inmiddels ook de weg naar de Nederlandse steigerfabrikant Euroscaffold te vinden. Om het assortiment nog completer te maken is Euroscaffold een samenwerkingsverband met Altrad aangegaan. Door deze samenwerking is het mogelijk om een totaalpakket klimmateriaal zowel in Nederland als daarbuiten aan te bieden. Alle producten zijn te bestellen via de webshop van Euroscaffold; Steigerverkoop.nl.

Euroscaffold
Steigerverkoop.nl