BouwDeck’t het in één keer

Artikel delen

Met het prefab dak van Bouwdeck legt een bouwer binnen enkele minuten een geheel compleet afgewerkt hoogwaardig geïsoleerd plat dak. Precies op maat, voorzien van loodvervanger, hemelwaterafvoer en trim. De daken zijn constructief uiterst vormvast, en licht van gewicht. Het is een sterk staaltje prefab zonder zelfs maar de geringste kans op koudebruggen.

Een ander groot voordeel van het Bouwdecksysteem is dat het bouwplanningen vereenvoudigt. Alle vervolgwerkzaamheden sluiten naadloos aan. Marc Evers, directeur van Bouwdeck: “Ons systeem verkort de bouwstroom met weken. Het dak is na plaatsing namelijk direct beloop- en belastbaar. Dankzij de bijgeleverde dikke rubbermatten kunnen de bouwers meteen steigers plaatsen en het buitenblad optrekken op de ingebouwde muurvoet® (Isoniq®).”

Prefab en toch flexibel

Of u nu één prefab element of voor een hele wijk bestelt, Bouwdeck verenigt prefab met flexibiliteit. Zo zijn de dakdelen enkelvoudig te leggen maar ook probleemloos aan elkaar te koppelen. Ook met verschillende beukmaten en/of uitbouwlengtes. Alle uitsparingen voor lichtkoepels, lichtstraten, leidingen en montagematerialen kan Bouwdeck van tevoren al aanbrengen. BouwDeck heeft ook eigen montageploegen die de daken desgewenst plaatsen.

Ga voor Bouwdeck

“Onze daken hebben een efficiënte bouwwijze en een eenvoudige logistiek”, vertelt Evers. “Daarmee dragen wij bij aan een kleinere footprint en minder uitstoot van stikstofoxiden op de bouwplaats. Daarnaast geeft ons dak nauwelijks bouwafval en werk je schoner. Zo dek je met Bouwdeck alles in één keer af.”