De noodzaak van bouwplaatsbeveiliging

Artikel delen

Op bouwplaatsen ontstaat jaarlijks voor meer dan 100 miljoen euro aan schade. En dan gaat het hierbij pas om de directe gevolgen van bijvoorbeeld vandalisme en diefstal. De bouwplaats, bouwketen en materiaalopslag zijn een goudmijn voor gelegenheidsdieven. Dieven zijn bijvoorbeeld op zoek naar koper, maar ook rijplaten, brandstof, gereedschap en apparatuur zijn niet veilig. De indirecte schade van vandalisme en diefstal is vaak nog groter, omdat projecten vertraging oplopen en deadlines niet worden gehaald.

Steeds meer projectontwikkelaars en betrokken bouwbedrijven ontdekken het belang van goede bouwplaatsbeveiliging. Het is een investering in een veilige situatie, zowel tijdens de bouw als in de avonduren en de weekenden. Om vandalisme buiten de deur te houden en diefstal te voorkomen.

VPS Nederland heeft daarvoor een aantal interessante oplossingen:

Met verschillende beveiligingsoplossingen, zoals het SmartAlarm+, de Alert Tower en de Smart Tower wordt de situatie op de bouwplaats goed in de gaten gehouden. Dag en nacht, ook op de momenten dat er niemand aanwezig is en er geen controle is over wat er op dat moment gebeurt.

VPS
www.vpsbeveiliging.nl