Professioneel gereedschap voor lage prijzen

Artikel delen

Als leverancier van professionele gereedschappen, accessoires en bouwproducten in Nederland, komt Toolstation steeds dichter bij zijn klanten. Met meer dan 50 vestigingen is Toolstation op steeds meer plaatsen in het land te vinden. De afgelopen twee maanden openden zij nieuwe winkels in Hengelo, Terneuzen, Goes en Amsterdam Noord. Met nieuwe vestigingen in Scheveningen en Weert staat de teller binnenkort dan op 54 vestigingen in Nederland.

Van oorsprong richt Toolstation zich op bouwbedrijven en zzp’ers. Dat zie je terug in het assortiment met A-merken en professionele producten. Ook zie je dit terug in het winkelconcept. Toolstation heeft alle producten op voorraad liggen in de schappen in het magazijn achter de balie. Als klant hoef je dus niet eindeloos te speuren door alle schappen, maar neemt het vriendelijke personeel jouw bestelling graag aan. Ze staan ook voor je klaar om samen met jou de benodigde producten te vinden in de catalogus. Met een paar minuten sta je weer buiten de deur, en kun je aan de klus beginnen.

Toolstation biedt dus een overzichtelijk assortiment van ruim 12.000 producten voor een goede prijs, altijd op voorraad en verkrijgbaar waar en hoe jij wilt. Klanten kunnen langskomen aan de balie in de winkel of bestellen uit de catalogus, via de website of telefonisch via de klantenservice. Online bestellingen kunnen al na 10 minuten afgehaald worden in de winkel. Uiteraard kan de bestelling ook thuis of op de werkplaats bezorgd worden. Bezorging is al gratis bij bestellingen vanaf €10,-

Toolstation
www.toolstation.nl