Sphinx wordt Geberit

Artikel delen

Met de verwerving van Sanitec in 2015 en de daarmee gepaard gaande overname van een groot aantal keramiekmerken, heeft Geberit zijn activiteiten uitgebreid naar badkamerproducten. In Nederland was Sanitec de eigenaar van B.V. De Sphinx Maastricht met de merken Sphinx en Keramag. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. Op 1 april 2019 is het merk Keramag geïntegreerd in het merk Geberit en vanaf 1 april 2020 wordt dit proces voortgezet met het merk Sphinx.

Na drie jaar succesvol met Sphinx als één bedrijf te functioneren, zet Geberit de volgende stap: het samenvoegen van de merken tot één merk Geberit. Dit is noodzakelijk om in de toekomst de zakelijke doelgroepen en de consumenten nog beter en efficiënter van dienst te kunnen zijn.

Accountmanagers en alle andere contactpersonen veranderen niet. Nieuwe telefoonnummers onthouden is ook niet nodig. Omdat de projectenmarkt nu al bezig is met projecten na 1 april 2020, zijn alle bestekteksten al omgezet naar Geberit. Ook de geüpdate BIM-data is nu al beschikbaar. Om de overgang makkelijk te maken, wordt de bekende Sphinx SanitairPocket dit jaar een heus conversiehandboek. Hierin vindt u het totale Geberit sanitairassortiment. Bij elk product vindt u straks ook het oude Sphinx artikelnummer. De pocket heeft een index op zowel nieuwe Geberit als oude Sphinx artikelnummers. De Geberit SanitairPocket 2020/2021 is zoals altijd weer vanaf de VSK verkrijgbaar.

Wilt u nú al meer weten over het assortiment? Dan is er een handige online conversietool. Hier voert u simpelweg het bekende Sphinx artikelnummer in en het nieuwe Geberit nummer rolt eruit, compleet met beeld, specificaties en eventuele alternatieven. Meer weten? Ga naar www.sphinxwordtgeberit.nl.