Premium voegmortel voor keramische tegels

Artikel delen

Kiwitz introduceert een nieuwe voegmortel voor keramische tegels: Kiwitz VGM 475. Deze voegmortel is geschikt voor smalle voegen van 1 tot 6 mm. Dankzij de fijne oppervlaktestructuur en de water- en vuilafstotende eigenschappen is het product heel geschikt voor vloeren en wanden van badkamers en douches. Kiwitz VGM 475 is verkrijgbaar in 12 uiterst briljante, lichtechte kleuren.

Kiwitz VGM 475 is zowel voor binnen- als voor buitentoepassingen te gebruiken. Het kent een hoge vulkracht en heeft een goede flankenhechting, De voegmortel heeft lichtechte kleurtinten, en is zeer goed wasbaar na het invoegen, mede dankzij zeer fijne (gladde) oppervlaktestructuur. Daarnaast heeft het een goede bestendigheid tegen zure reinigers (pH>4). Goed te weten voor vakmensen die de mortel aanbrengen: hij is huidvriendelijk. Ten slotte is hij geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Om Kiwitz VGM 475 eens uit te proberen is het nu mogelijk een gratis proefverpakking van 5 kg aan te vragen.

Kiwitz
www.kiwitz.nl