Wil jij ook gereedschap testen?

Artikel delen

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu een Makita accu cirkelzaag, inclusief stofzuiger testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag gereedschap testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met de aangeboden accu cirkelzaag en stofzuiger en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van. De geselecteerde tester krijgt een Makita Bouwradio cadeau!

Je mag aan de slag met de DHS900. Deze ontzettend sterke accu cirkelzaag van 235 mm laat zien dat ook grotere maten accu machines zeker niet onder doen voor de gesnoerde variant. De 2 x 18 V cirkelzaag past zonder adapter rechtstreeks op de Makita geleiderail. De machine is uitgerust met Automatic torque Drive Technology (ADT): de machine past bij weerstand elektronisch de zaagsnelheid en het koppel aan voor behoud van kracht.

De DHS900 is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, één mét en één zonder AWS. Het Auto-start Wireless System (AWS) zorgt voor draadloze communicatie tussen de cirkelzaag en een accustofzuiger met AWS. Makita wil graag dat je ook de AWS adapter WUT02U test en de 230 V Stofzuiger L-klasse VC4210L. De AWS adapter maakt snoerloze communicatie tussen machine en stofzuiger mogelijk. Wanneer je de machine inschakelt, schakelt dan ook automatisch de stofzuiger in. Stofvrij werken is namelijk heel belangrijk voor je gezondheid!

Bouwradio cadeau

Als dank voor het testen van de machines krijg je een Makita Bouwradio DMR112 cadeau! Deze heeft DAB/DAB+ digitale radio en Bluetooth: voor het draadloos verbinden van smartphones voor het afspelen van muziek. Tevens is deze bouwradio voorzien van USB aansluiting om je smartphone op te kunnen laden.
Ben je echter zo enthousiast over de accu cirkelzaag (€ 509,-, excl accu’s en lader) dat je niet meer zonder kunt, dan kun je die overnemen voor € 250,-.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je de accu cirkelzaag en stofzuiger testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van Test Makita Accu cirkelzaag.