Hoog flexibele universele tegellijm

Artikel delen

Kiwitz introduceert een nieuwe hoog flexibele universele tegellijm die uitermate geschikt is voor tegels met een zeer groot formaat. De Kiwitz LMN 590 is geschikt voor binnen- en buitentoepassing en voor zowel vloeren als wanden.

De universele tegellijm is geschikt voor het plaatsen van tegels en niet-verkleuringsgevoelige natuursteen met alle porositeit en met kleine tot zeer grote formaten. Dit kunnen toepassingen zijn op muren en vloeren, binnen en buiten, bij nieuwbouw en renovatie. De lijm is speciaal ontwikkeld voor het plaatsen van harsgebonden tegels en dunne keramieken tegels met zeer groot formaat (met glasvliesnet). Ook is deze tegellijm bijzonder geschikt voor het plaatsen van tegels in ruimten die aan een zware mechanische belasting worden blootgesteld, zoals magazijnen en of supermarkten.

Dit product is geschikt voor het opvangen van spanningen bij het plaatsen van tegels in verband op vloerverwarming. Hierdoor wordt het plaatsen van een ontkoppelingsmat overbodig. Het is mogelijk om tegels te plaatsen op verse cementdekvloeren van één tot drie dagen oud, zonder ontkoppelingsmembraan.

Kiwitz,

www.kiwitz.nl/lmn590