Wil jij ook een reparatieplamuur testen?

Artikel delen

Ben jij zpp’er in de renovatiesector of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag gratis een innovatieve reparatieplamuur testen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met het aangeboden reparatieplamuur en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in RenovatieTotaal van. Deze keer: de vernieuwde DRY FLEX® SF van Repair Care.

Bij Repair Care is men continu bezig met het ontwikkelen van de producten. De feedback die het bedrijf uit de praktijk terugkrijgt vormt hierbij waardevolle informatie. Hierbij zijn kwaliteit, gebruiksgemak, snelheid, veiligheid én duurzaamheid van belang voor de klanten. De laatste ontwikkeling binnen Repair Care is de vernieuwde DRY FLEX® SF.

DRY FLEX® SF combineert het beste van plamuur en epoxy in één product. Het product is geschikt voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout. Met deze verandering is de DRY FLEX® SF nu nog beter te mengen en te verwerken.
Verder blijven de eigenschappen hetzelfde, zoals u gewend bent van dit product. De verbeterde DRY FLEX® SF is te herkennen aan de tijdelijke rode sticker op het label.

Wil jij testen?

Ben jij enthousiast en wil je deze reparatieplamuur testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@renovatietotaal.nl, onder vermelding van test DRY FLEX SF.