Nieuw in december; de RUBI triller

Artikel delen

In het verleden werd vaak gedacht dat door het schuiven van zo’n grootformaat tegel in het lijmbed de tegel ook gemakkelijk op het juiste niveau kon worden gebracht. Niets is minder waar; je moet behoorlijk wat kracht uitoefenen om ongeveer 3 m2 iets te laten zakken in de lijm.

Echter, met behulp van de RUBI TRILLER wordt dit een stuk eenvoudiger. Door de vibratie brengt deze elektrische tegelklopper het hele tegeloppervlak in beweging waardoor de trilling doorgezet wordt in de onderliggende lijmlaag. Door deze trilling kunnen de buttering floating lijmribbels beter in elkaar doorvloeien, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om de tegels op hetzelfde niveau te krijgen. Uiteraard helpt een leveling systeem daar ook bij, maar grotere niveauverschillen tril je veel eenvoudiger weg.
De RUBI TRILLER is te gebruiken op grootformaat tegels op zowel vloeren als wanden.

RUBI
www.rubi.com/nl