Camerabeveiliging bij leegstand: hoe houdt u de winkel veilig tijdens de lockdown?

Artikel delen

De lockdown is opnieuw verlengd, dus misschien staat uw winkel nog wel langer leeg dan u had verwacht. Maakt u zich zorgen om de voorraad of wilt u gewoon graag weten wat er gebeurt tijdens bijvoorbeeld de avondklok en als andere sociale controle wegvalt? Met goede camerabeveiliging houdt u de situatie nauwlettend in de gaten.

camera

Voor winkeliers en vastgoedeigenaren

Steeds meer winkeliers en vastgoedeigenaren maken zich zorgen om hun panden. Dat de winkels gesloten moeten blijven is voor velen een behoorlijke financiële strop, dus eventuele inbraak- en diefstalproblemen kunt u daar zeker niet bij hebben.
Hoe voorkomt u dat inbrekers ’s nachts ongestoord hun gang kunnen gaan, nu ook de avondklok van kracht is en nog niet lijkt te worden afgeschaft? Het is uitgestorven op straat, waardoor er niemand alarm kan slaan op het moment dat er iets niet in de haak lijkt te zijn.
Misschien heeft u normaal gesproken een pand in een drukke winkelstraat of op een andere veelbezochte plek. Zelfs daar krijgt u nu te maken met leegstandsrisico’s. Bij VPS helpen we vastgoedeigenaren al jaren met goede camerabeveiliging en objectbeveiliging op maat.

Mogelijkheden: camera- en manbeveiliging

We zijn gespecialiseerd in beveiliging en camerabewaking bij leegstand. Dus wilt u de situatie goed in de gaten laten houden? Onze beveiligingssystemen voorkomen dat zich ongeregeldheden voordoen.
En zoekt u bijvoorbeeld naar manbeveiliging op momenten dat u ongewenste bezoekers buiten de deur wilt houden? Met onze oplossingen voor manbeveiliging en manbeveiliging met hond stellen we uw pand veilig.

man met hond

VPS: uw specialist in camerabeveiliging

Wij helpen u een oogje in het zeil te houden, bijvoorbeeld op de momenten dat u ook zelf niet zomaar meer op straat mag zijn. En ook de rest van de dag of heel de nacht, op de momenten dat u er normaal sowieso al niet zou zijn. Met onze beveiliging en bewaking voorkomen we dat u ongemerkt slachtoffer wordt van diefstal, inbraak en andere problemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten? Neem contact met ons op of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.