Bevestigingsmiddelen specifiek voor dak- en geveltoepassingen

Artikel delen

Het Dak & Gevel concept van Schroeven-online bevat bevestigingsmaterialen die specifiek geschikt zijn voor dak- en geveltoepassingen. “Schroeven-online is specialist in bevestigingstechniek. Door onze jarenlange ervaring in bevestigingsmaterialen is er voor dak en gevel een uitgekiend assortiment tot stand gekomen,” benadrukt Stefan Heijink.

schroeven

“Dit brede pakket speelt in op de groeiende vraag naar bevestigingsmaterialen voor dak en gevel. Daarmee kan de retailer de vraag van klanten vrijwel geheel afdekken. De producten zitten verpakt in stevige, waterdichte, transparante kuipen, waardoor de inhoud altijd duidelijk zichtbaar is.”

Noviteiten

Nieuw in het Dak & Gevel assortiment zijn dakpanprofielschroeven. Deze zijn in twee afmetingen en kleuren leverbaar. Aan de kleurkopschroeven zijn enkele nieuwe RAL-kleuren toegevoegd en de profielplaatschroeven zijn nu ook beschikbaar in een lengte van 20 mm. Gloednieuw zijn de boorschroeven met lange boorpunt, speciaal geschikt voor montage op dikker staal.

Aan het assortiment golfplaatbouten is de H2S met vleugels toegevoegd. De vleugels ruimen een gat in de plaat, waardoor deze beter kan werken bij temperatuurverschillen. De tweedelige sluitschelp zorgt voor een waterdichte afsluiting en dankzij de boorpunt is hij zonder voorboren te verwerken.
Voorts zijn nu sandwichpaneelschroeven leverbaar, zowel voor montage op hout als op staal. Voor montage op staal zijn ze uitgevoerd met een Bi-metalen boorpunt, zodat ze te verwerken zijn in stalen profielen t/m een dikte van 12 mm. Voor het snel bevestigen van nokvorsten en golfplaten is er een breed aanbod Spenglerschroeven, direct uit voorraad beschikbaar. Deze RVS A2 schroeven zijn voorzien van RVS en bitumen afsluitring.

Voor alle producten geldt: voor 11.30 uur besteld = vanavond in huis!

logoSchroeven Online B.V.
www.schroeven-online.nl