Voegkleuren die passen bij houtlooktegels

Artikel delen

Woonconsumenten en kantooreigenaren kiezen steeds vaker voor de warme sfeer van hout in hun interieur. Dat zie je onmiskenbaar terug in de alsmaar stijgende toepassing van houten producten, maar bijvoorbeeld ook in de keuze van keramische vloer- en wandtegels met een houtlook. Coba is specialist in afbouwproducten zonder gedoe, waaronder tegellijmen, voegmiddelen & kitten, anhydriet-toepassingen, egalisatie & uitvlakmortel en voorstrijkmiddelen. Speciaal voor de houtlooktegels introduceert Coba vier nieuwe voegkleuren voor CGM300 Voegmiddel Wand & Vloer. Makkelijk zat.

houtlookMarcel Krook, commercieel adviseur bij het Oer-Hollandse Coba: “Onze nieuwe voegkleuren passen perfect bij houtlooktegels. Zo ondersteunen wij deze trend van houtuitstraling op doeltreffende wijze. Want je wilt niet dat zo’n mooie tegelvloer of tegelwand met een houtlook wordt verstoord door voegwerk wat er eigenlijk niet bij past. Wij bieden vier nieuwe voegkleuren die aansluiten op de houtsoorten.” De nieuwe voegkleuren zijn:

• Zandgrijs
• Zandbruin
• Kiezelgrijs
• Steengrijs

De nieuwe voegkleuren zijn beschikbaar voor Coba CGM300 voegmiddel, dat toepasbaar is voor Wand & Vloer. Het voegmiddel is makkelijk verwerkbaar en beschikbaar in de meest gangbare kleuren. Het is ook geschikt voor vloerverwarming. En de sanitair kit universeel CGM390 is afgestemd op een spectrum aan voegkleuren.

Coba is één en al gemak. Marcel Krook: “Wij kennen de praktijk en staan altijd voor je klaar. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op.”

Coba
www.coba.nl