Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook outdoor schroeven testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook hoogwaardige Dynaplus outdoor schroeven testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag deze schroeven proberen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional gaat aan de slag met een goed gevulde systainer met Dynaplus® outdoor schroeven en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van.

Dynaplus® gecoate outdoor schroeven zijn hèt alternatief voor RVS schroeven. Ze zijn sterker, goedkoper, magnetisch en zeer roestbestendig; het is de ideale buitenschroef. Dynaplus® schroeven zijn schroeven voor de vakman; snel en licht indraaien, sterk en toch flexibel. Naast de universeelschroeven hebben ze bij Dynaplus® nog veel meer schroeven voor specifieke toepassingen om je bouwproject helemaal af te maken. Wat ga jij maken? En gebruik jij dan bijvoorbeeld gevelschroeven, houtbouwschroeven, glaslatschroeven of vlonderschroeven?

Wil jij testen?

Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil jij graag gratis ‘outdoor’ schroeven voor jouw project? Meld je dan aan als kandidaat tester en geef aan voor welke werkzaamheden jij welke schroeven van Dynaplus® wil gaan testen. De geselecteerde professional gaat aan de slag met een goed gevulde Dynaplus® T-loc Systainer met outdoor schroeven.

kist en schroevenBen jij enthousiast en wil je deze fantastische schroeven testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Dynaplus schroeven. Geef ook aan waarvoor je de schroeven wilt gebruiken.

BouwTotaal