Stel je eigen deur samen met deze tool

Artikel delen

De trend van dit moment is op maat gemaakte producten. We willen allemaal een uniek product dat naadloos aansluit op onze wensen. PontMeyer vindt dat het samenstellen van je ideale deur daar ook toebehoort. PontMeyer heeft daarom een tool ontwikkeld waarmee je zelf je eigen deur kunt samenstellen. Deze tool, oftewel de de deuren configurator, maakt het ontwerpen van een deur eenvoudig en visueel. Ga nu snel naar de website van PontMeyer en stel je eigen deur samen!

Ga hier naar de deuren configurator

 

schema

PontMeyer maakt het visueel

Stel dat je gaat verbouwen of je bent toe een nieuwe deur. Je hebt inspiratie opgedaan en weet wat voor stijl deur wilt, maar je twijfelt of de combinatie van deurbeslag en het type deur passend is in de ruimte? Dan is de deuren configurator dé ideale tool. De deuren configurator geeft in een 3D animatie weer hoe de door jou samengestelde deur er uit komt te zien en past zich aan bij elke keuze die je maakt. Kies je bijvoorbeeld een ander handvat? Dan verandert de gehele uitstraling van de deur en dus ook de 3D weergave. Het blijft echter niet alleen bij een 3D weergave, want je kan met je smartphone door middel van augmented reality de deur in de ruimte plaatsen. Je kunt dus vanaf jouw smartphone zien hoe de door jou samengestelde deur er in het echt uit komt te zien!

ComfiDoor en Skantrae

Deuren samenstellen kan met de merken ComfiDoor en Skantrae. Skantrae is een alom bekend deurenmerk met bewezen kwaliteit. ComfiDoor is een exclusief merk van PontMeyer. Beide merken hebben verschillende typen en stijlen deuren. Daarbij kan je kiezen uit het uitgebreide assortiment aan deurbeslag. Er kan uiteindelijk met wel meer dan 250 verschillende deuren geconfigureerd worden.

banner

Bestel jouw ideale deur eenvoudig en snel

Zodra je je keuze hebt gemaakt en je tevreden bent over het eindresultaat zie je ook direct de prijs en de geschatte levertijd. Hierdoor sta je nooit voor verrassingen en weet je direct wat je kunt verwachten. Je kunt de samengestelde deur eenvoudig en snel toevoegen aan uw winkelmandje, waardoor je nooit meer iets kan vergeten. PontMeyer biedt de alles-in-een-oplossing voor het samenstellen van jouw ideale deur.

Pontmeyer

Ga hier naar de deuren configurator