Een EHBO-oplossing om op te bouwen

Artikel delen

Natuurlijk, je doet er alles aan om te zorgen voor een veilige bouwplaats. Maar ongelukken zijn nooit 100% uit te sluiten. Is voorkomen mislukt en genezen nodig? Dan ben je blij dat er een ResQ-Point in de buurt is. Dé mobiele EHBO-post voor de bouw.

kast

Een schram, een snee of een brandwondje? Daar schrikt waarschijnlijk niemand van. Maar hoe ernstiger de situatie, des te belangrijker dat omstanders razendsnel kunnen handelen. In die gevallen is een gele ResQ-Point container een baken van rust. Hij valt op, bevat gegarandeerd alle benodigde EHBO-middelen en staat altijd in de buurt van het ongeval.
Een bouwkeet is een logische plek om onder andere verbandkoffers, brandblussers en een AED te bewaren. Maar zo’n keet is soms ver verwijderd van de meest risicovolle werkzaamheden. Daarnaast worden EHBO-middelen er vaak op allerlei plekken opgeborgen, waardoor ze niet altijd even goed te vinden zijn in noodsituaties.
Wat zijn de eigenschappen van ResQ-Points:

  • Alle EHBO-middelen die je nodig hebt op één opvallende plek.
  • Makkelijk verplaatsbaar met een shovel, heftruck of hijskraan.
  • Keuringen en houdbaarheid van producten altijd in orde.
  • Gebruikte artikelen binnen 24 uur na melding vervangen.
  • High-level calamiteitenopvolging mogelijk.

Of je nu een overzichtelijke bouwplaats hebt of een enorm infra-project leidt, er is altijd een oplossing op maat.

ResQ-Point/Safety4Crew
www.resq-point.nl