Passieve brandpreventie

Artikel delen

Brandwerende isolatie in combinatie met passieve brandpreventieve producten is een belangrijke pijler als onderdeel van bouwkundige brandveiligheid. Jacosol Nederland BV heeft zich ontwikkeld tot een expert op het gebied van oplossingen voor brandveilige wand -en vloer doorvoeringen. Bovendien richt het bedrijf zich op het verder door ontwikkelen van isolatiematerialen en geeft het adviezen over het correct aanbrengen van (brandveilige) isolatiesystemen. Jacosol Nederland BV is exclusief verdeler van het Oryx Passieve Brandpreventie assortiment en daarnaast verdeelt Jacosol Nederland BV ook diverse andere brandpreventieproducten, zoals onder andere Promat etc.

Jacosol heeft onlangs de gloednieuwe brandwerende documentatie applicatie, FIRELOG®, opgeleverd. Met behulp van de FIRELOG® software kan iedere installateur voortaan digitaal, snel en eenvoudig, per project alle brandwerende afdichtingen registreren in een gebouw.

De FIRELOG® software is ontwikkeld op maat voor zowel installateurs alsook gebouwbeheerders & eigenaren. In de FIRELOG® applicatie worden alle brandwerende afdichtingen in een gebouw digitaal geregistreerd en actueel opgevolgd. Met één druk op de knop kan men in enkele seconden alle registraties met bijhorende documentatie, foto’s en testrapporten, per bouwplan downloaden in één volwaardig document / logboek. Dit bespaart u heel veel tijd en opzoekwerk zowel op de locatie, bij de administratie afdeling alsook bij de oplevering en overdracht naar de opdrachtgever.

Jacosol Nederland BV
www.jacosol.nl