Beveilig uw bouwplaats tijdens de bouwvak en geniet van een zorgeloze vakantie

Artikel delen

De bouwvak komt er weer aan! Heeft u al gedacht aan (extra) beveiliging van uw project?

bouvakker

Tijdens de bouwvak is uw locatie extra kwetsbaar. Dieven grijpen in deze periode vaak hun kans en slaan op grote schaal materialen in die op bouwplaatsen liggen. Daarnaast zijn verlaten bouwterreinen erg in trek bij hangjongeren die er spullen vernielen of een fikkie stoken.

Geniet van een zorgeloze vakantie en beveilig uw bouwplaats

 VPS biedt diverse oplossingen aan voor bouwplaatsbeveiliging. Met camerabewaking, beveiligingstorens en alarmsystemen stellen wij uw bouwplaats veilig. Bovendien leveren wij een unieke oplossing voor brandbeveiliging. Want natuurlijk moet uw bouwplaats ook tijdens de bouwvak beschermd zijn tegen de risico’s van brand.

Vraag nu (extra) bouwplaatsbeveiliging of brandbeveiliging aan

Wilt u gebruik maken van (extra) bouwplaatsbeveiliging of brandbeveiliging? Vraag dan direct een offerte aan. Natuurlijk mag u ons ook bellen op 088 018 38 00 of een e-mail sturen naar beveiliging@vps-nl.com. Wij staan graag voor u klaar.