Doorgaan, zonder vertraging en gedoe

Artikel delen

Als bedrijf wil je maar een ding: het bewaken van de voortgang van jouw project. Je hebt immers een project te realiseren dat op tijd én binnen budget af moet zijn. Dus je wilt dóór, zonder vertraging en gedoe door zaken als diefstal, fraude of vandalisme. Met de zekerheid dat de veiligheid van jouw collega’s op de locatie is gewaarborgd en met respect voor wet- en regelgeving. Alles bij elkaar een hele opgave? Niet als je kiest voor één partij met veel ervaring. Een partij die alles snel regelt en je alle zorgen uit handen neemt.

Tijdelijke beveiliging en toegangscontrole onder één dak

BouWatch bewaakt en beveiligt locaties met hun cameraoplossingen. Daarbij werken zij samen met C24, hun eigen meldkamer, bemand met ervaren en getrainde centralisten die razendsnel reageren op verdachte situaties. Met hun oplossingen voor toegangscontrole ondersteunen ze bij het waarborgen van de veiligheid van medewerkers en bezoekers, en maken zij de protocollen inzichtelijk en aantoonbaar voor je KAM, QHSE- en HR-collega’s. Zo weet je als eindverantwoordelijke altijd wie er op welk moment op de locatie aanwezig is. Hierbij is geregistreerd en gecontroleerd dat iedereen aan alle eisen en voorschriften voldoet. Dit maakt het voor bedrijven eenvoudiger om te voldoen aan de wet- en regelgeving.

De BouWatch manier: makkelijk, snel en efficiënt

Bij BouWatch werk je met één vast contactpersoon die alles direct en goed voor je regelt. Want voor ‘gedoe’ heb je geen tijd. Wie vandaag belt, ziet morgenavond al het bekende groene licht van beveiligingslampen over zijn projectlocatie schijnen. Hun mensen werken in alle regio’s waardoor zij bij tussentijdse vragen snel ter plaatse zijn. Verandert de situatie op jouw locatie, dan veranderen zij eenvoudig mee. Hun oplossingen zijn uitermate flexibel en ze kunnen daardoor makkelijk op- en afschalen per bouw- en projectfase. Ook kiezen ze voor bewezen en gedegen technologie waarmee jij en je mensen graag werken. Want ook dat bepaalt de effectiviteit van een goede beveiligingsoplossing.

De BouWatch belofte: No cure, they pay

Sinds de oprichting heeft BouWatch meer dan 20.000 locaties beveiligd. Dat doen ze zo succesvol dat ze een ‘no cure, we pay’-principe hanteren. Ondanks hun beveiliging toch iets gestolen of vernield? Dan betalen ze jouw eigen risico. Ongeacht de branche waarin je werkzaam bent. Denk je aan locatiebeveiliging, veiligheid of compliance, dan denk je aan BouWatch. Met minimale inspanning, maximaal beveiligd.

BouWatch. Voortgang bewaakt.
www.bouwatch.nl