Offsite construction: onvermijdelijke evolutie

Artikel delen

Geconfronteerd met uitdagingen, wordt de toeleveringsketen voor de bouw in snel tempo efficiënter. Industrialisatie, digitalisering, modulariteit en prefabricage – kortom offsite construction – zijn onderdeel van de oplossing.

Foto: 53Events

Onvermijdelijke evolutie

Een nieuwe realiteit, die zich bovendien op het gebruikelijke speelveld van haar organisator manifesteert. “Alle evenementen van 54events gaan over de energietransitie”, aldus Braam. “Die is niet te stoppen, sterker nog, die zal zich na de huidige lockdown weer op volle snelheid verder ontrollen. Offsite is onmiskenbaar een onvermijdelijke evolutie.”

Offsite is de nieuwe realiteit

Op dinsdag 12 oktober organiseert Platform PREFAB daarom het congres OFFSITE International. Met een indrukwekkende line-up van internationaal toonaangevende experts, ondernemers en innovators, gepresenteerd door Charles Groenhuijsen.

OFFSITE International vindt plaats tijdens de vakbeurs PREFAB, die op 12, 13 en 14 oktober plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch. En die gratis toegankelijk is voor professionals via deze beursregistratie.

Kennis en impact vergroten

Met de oprichting van OFFSITE International wil 54events de kennis over en zakelijke impact van industrieel en modulair bouwen vergroten. Braam: “Digitalisering, circulariteit en pre-fabricage winnen in rap tempo terrein en de bouwwereld wordt steeds internationaler. OFFSITE International kijkt vooruit, naar de nieuwe wereld.”

Doelgoep

Het (Engelstalige) programma richt zich op architecten, adviseurs, ontwerpers, bouwers, aannemers, huisvestingsdeskundigen, energiedeskundigen, investeerders, aannemers, installateurs en gemeente-, sociale woningbouw- en overheidsfunctionarissen.

Programma in vogelvlucht

08.00 – 09.00 uur Ontvangst met lekkernij
09.00 – 10.30 uur Jan Mischke (McKinsey) en Jerker Lessing (BoKlok)
10.30 – 11.00 uur Netwerkpauze
11.00 – 12.30 uur Ulla-Britt Krämer (INDU-ZERO) en Furio Barzon (Green PREFAB)
12.30 – 13.30 uur Netwerklunch
13.30 – 16.30 uur Bezoek aan vakbeurs PREFAB (optioneel en op eigen gelegenheid)

Op de website vindt u meer informatie.

Laat u inspireren

Dinsdag 12 oktober, inloop vanaf 08:00 uur
OFFSITE International
Conferentiecentrum 1931, Den Bosch

OFFSITE International
https://www.offsiteinternational.com/en/