De juiste schroef voor elke klus

Artikel delen

Komend jaar bestaat de webshop Schroeven-online al weer 10 jaar. Het bewijs dat de markt, van professional tot klusser, zijn weg heeft gevonden naar hét adres waar je terecht kunt voor alle soorten schroeven, pluggen, ijzerwaren, boren, lijmen en kitten voor uiteenlopende klussen.

Stefan Heijink: “Onze expertise gaat verder want we zijn zo’n 22 jaar geleden vanuit onze fysieke bouwmarkt in de regio Zutphen gestart met de specialisatie in schroeven. Inmiddels leveren wij via webshops in heel Nederland en België. Ons succes? Het gigantische assortiment bevestigingsmaterialen in een hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. En voor 11.30 uur besteld = vanavond in huis! Je zit de volgende dag dus niet zonder de juiste schroeven op je klus.”

De verscheidenheid aan werkzaamheden in de bouw- en installatiesector is groot. Vandaar het enorm grote assortiment dat Schroeven-online biedt. Voor elke klus de juiste bevestigingstechniek. Heijink: “Op het moment dat je door de bomen het bos niet meer ziet, is er ons team dat telefonisch graag advies geeft, als aanvulling op de informatie die men op de website over alle producten vindt. En we maken het extra makkelijk door het aanbod te clusteren in productgroepen.”

Neem het Dak & Gevel concept; dit brede pakket bevat bevestigingsmaterialen die specifiek geschikt zijn voor dak- en geveltoepassingen. “Zo weet de professional of klusser meteen waar hij moet zoeken. Dit overzicht is ook voor de retailer richting zijn klanten interessant: de producten zitten verpakt in stevige, waterdichte, transparante kuipen, waardoor de inhoud altijd duidelijk zichtbaar is.”

Schroeven-online levert naast A-merken ook producten van eigen merk tegen een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. “Keuze genoeg om die alledaagse of juist specialistische klus te klaren.”

Schroeven Online B.V
www.schroeven-online.nl