Ideaal winterklusje: zolder isoleren

Artikel delen

De wintermaanden staan weer voor de deur. De ideale tijd om opdrachtgevers te adviseren over besparingsmogelijkheden door te isoleren. Genereer hierbij meer omzet met SlimFix Deco.

Met name het dak is hierbij een belangrijk bouwdeel. Het na-isoleren van de zolder met SlimFix Deco van IsoBouw is een lucratief voorbeeld. Met SlimFix Deco kun je extra werkzaamheden genereren op een eenvoudige en snelle manier. En jouw opdrachtgevers? Zij krijgen niet alleen een mooi esthetisch afgewerkte zolder maar besparen bovenal aanzienlijk op de energiekosten.

Luchtdichte isolatie én decoratie in één combinatie

Het grote voordeel van SlimFix Deco is de zekerheid die dit systeem biedt. Het na-isoleren van een zolder is normaliter een lastig en secuur werkje waarbij een goede luchtdichtheid van essentieel belang is om warmteverlies te voorkomen. SlimFix Deco met het Deco-profielsysteem lost dit probleem moeiteloos op. In slechts 3 handelingen kun je de zolder isoleren, luchtdicht afsluiten en esthetisch afwerken door:

1: Het vastschroeven van de profielen.
2: Het inklemmen van de isolatieplaten.
3: Het handmatig vastklikken van de afdekprofielen.

Lucratief winterklusje

Niets staat jou nog in de weg om dit winterklusje te klaren. Het systeem werkt snel en eenvoudig. Je kunt binnen korte tijd en zonder al te veel overlast voor de bewoners jouw opdrachten uitvoeren.

SlimFix Deco biedt je ook de mogelijkheid uw werkzaamheden uit te breiden, bijvoorbeeld als je een dakvenster moet plaatsen. Vraag eens naar de toekomstige gebruiksfunctie van de zolder en attendeer opdrachtgevers op de voordelen van een goed geïsoleerde ruimte. Voordat je het weet genereer je extra omzet met SlimFix Deco.

IsoBouw
www.isobouw.nl