Sterke hoodie voor extra warmte op het werk

Artikel delen

Van bouwplaats tot bedrijfshal, dit herensweatshirt houdt je overal lekker warm. De ruimvallende pasvorm, loose fit, geeft je maximale bewegingsvrijheid. Ook ideaal als extra laag onder je werkjas. De stevigheid en het comfort van deze klassieke hoodie maken dit sweatshirt net zo geschikt voor een timmerklus als voor gesjouw met spullen. Je kunt hem natuurlijk ook in je vrije tijd dragen.

Carhartt Sweatshirt Loose Fit met capuchon

De hoodie is uitgevoerd met een capuchon met trekkoord en heeft aan de voorzijde twee lage handwarmerzakken. De rekbare, met elastaan versterkte, geribde mouwboorden en tailleband geven een comfortabel gevoel. Het sweatshirt is gemaakt van een middelzware katoenblend die sterk, warm en licht van gewicht is. Het is voorzien van het Carhartt signatuur-logo op de mouw en vanaf februari verkrijgbaar in een aantal nieuwe kleuren.

Informatie

De Carhartt Sweatshirts zijn verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 54,95. Ga voor meer informatie naar www.carhartt.com.

Over Carhartt

Carhartt is het authentieke merk in werkkleding dat in 1889 is opgericht in Detroit, Michigan in de VS. Al meer dan 130 jaar lang staat Carhartt bekend om zijn robuuste constructies, innovatieve ontwerpen, uitzonderlijke kwaliteitsnormen, duurzaamheid en comfort. Carhartt werkkleding is een legende geworden onder ervaren vakmensen en ambachtslieden.
De eerste producten van Carhartt waren overalls van duck- en denimstoffen. Vanuit het overweldigende succes werd steeds meer werkkleding ontworpen met premium stoffen, comfortabele pasvormen en details zoals drievoudig gestikte hoofdnaden en royale, functionele zakken.
Carhartt is er trots op dat ze harde werkers helpt en beschermt in sectoren als bouw, techniek, industrie, transport en productie, inclusief agrariërs en outdoor-liefhebbers. Het merk wordt vanuit Carhartt Europe BV in Amsterdam naar de arbeiders in Europa gebracht. Wereldwijd biedt Carhartt werk aan meer dan 5000 hardwerkende medewerkers.