Dakrenovatie? Isoleer met reflecterende aluminiumfolie

Artikel delen

Wist u dat 30% van de warmte een woning verlaat via het dak? Hoog tijd om daken na te isoleren! Dak renoveren? Dan kan goede dakisolatie natuurlijk niet ontbreken. De reflecterende isolatiematerialen van YBS Insulation, zoals SuperQuilt. zijn geschikt voor het (na)isoleren van vloeren, wanden en daken.

Isoleren met reflecterende aluminiumfolie

SuperQuilt bestaat uit meerdere isolatielagen en reflecterende aluminiumfolie. Deze isolatie zorgt ervoor dat uw ruimte in de winter warm blijft en in de zomer juist koel. Daken met SuperQuilt kunnen de ruimte tot wel 8 graden koeler maken in de zomer ten opzichte van isolatie met wol, schuim of het verschil tussen wel of geen airco.

Wat onderscheidt SuperQuilt van andere isolatiematerialen? Deze isolatie heeft naast een hoge warmte-reflectiewaarde, nog andere bijzondere eigenschappen: het is dampdicht, luchtdicht én veroudert niet. Het is namelijk voorzien van échte aluminium toplagen, zodat ook in de toekomst de warmte nog steeds wordt gereflecteerd en herbruikbaar is. Deze meerlaagse folie kan uitstekend worden gecombineerd met andere isolatiematerialen, zoals minerale wol, schuim of andere ‘groene’ isolatie, zodat een aanzienlijke ruimtewinst ontstaat. Daarnaast is SuperQuilt eenvoudig, snel en schoon te monteren. Daarbij hoeft u geen beschermende kleding aan.

Door goede (na)isolatie van het dak kunt flink besparen op de energierekening. Daarnaast stijgt de waarde van het huis. Een hoger energielabel is belangrijker dan ooit voor kopers en huurders.

Duofor
www.duofor.eu