Lezerstest

Producten
Artikel delen

Wil jij ook een accu-klopboormachine testen?

Wellicht ben je enthousiast geraakt door de testen van gereedschappen en werkkleding in BouwTotaal. Dan is er goed nieuws: je kunt nu ook de accu-klopboormachine QUADRIVE TPC van Festool testen! Ben jij zpp’er in de bouw of werkzaam bij een aannemer en wil je ook graag deze machine proberen? Meld je dan aan als kandidaat tester. De geselecteerde professional test enkele dagen de machine en laat weten wat zijn of haar ervaringen zijn. Daar maken we dan een mooi artikel in BouwTotaal van.

testoproep festool

Festool stelt de accu-klopboormachine QUADRIVE TPC 18/4 I-Basic ter beschikking. Deze krachtige en veelzijdige machine met vier versnellingen is geschikt voor elke toepassing: hout, metaal of dankzij bijschakelbare axiale slag ook metselwerk. De machine heeft een borstelloze EC-TEC-motor met enorme belastbaarheid en uithoudingsvermogen. Talrijke adapters, gecombineerd met perfect afgestemde accessoires maken de QUADRIVE tot een ideale klopboormachine voor de meest uiteenlopende toepassingsmogelijkheden. En het gevaarlijk verdraaien van de pols als de schroefboormachine plotseling blokkeert? De intelligente KickbackStop minimaliseert het risico dat het zover komt. Probeer hem maar uit!

Eigenschappen op een rij

  • Krachtig voor schroef- en boorwerkzaamheden met grote diameters, snel voor vlotte werkvoortgang met kleinere diameters.
  • Maximaal vermogen: dankzij de krachtige, borstelloze en dus duurzame EC-TEC-motor.
  • Robuust: onverwoestbare metalen aandrijving met vier versnellingen, aan alle kanten beschermd met het uitgebreide dienstenaanbod van Festool Service.
  • Voor nog meer toepassingsmogelijkheden: bijschakelbare klopfunctie voor het boren in metselwerk.
  • Vier versnellingen voor elke werksituatie: van schroeven met 50 Nm draaimoment in de eerste versnelling tot en met het nauwkeurig boren met 3.600 omw/min in de vierde versnelling.
  • Veelzijdig: dankzij FastFix-aansluiting snel en zonder gereedschap omzetten voor boren, schroeven, hoekboren en hoekschroeven.
  • De diepteaanslag en de excenteradapter maken extra dieptebegrensd en dicht bij de kant schroeven mogelijk.
  • Flexibel accusysteem: voor toepassingen met hoge vermogensbehoefte levert het 4,0 Ah Li-HighPower Compact accupack de ideale combinatie van kracht, compactheid en gemak. Voor nog meer vermogen is het 5,2 Ah accupack bij bijzonder zware boor- en schroeftoepassingen de juiste keuze.
  • Mobiel: de QUADRIVE komt in de Systainer en kan zo voor het eenvoudige transport van de werkplaats naar de bouwplaats perfect geïntegreerd worden in de bedrijfswageninrichting van bott.

Wil jij ook een accu-klopboormachine testen?

Aanmelden

Ben jij enthousiast en wil je deze fantastische machine testen? Stuur dan een mail met je contactgegevens naar redactie@bouwtotaal.nl, onder vermelding van test Festool QUADRIVE TPC 18. Vermeld ook welke werkzaamheden je met deze machine wilt uitvoeren.

 

BouwTotaal