Snel schakelen naar een beveiligde bouwplaats

Artikel delen

We zijn te herkennen aan het groene licht op al die bouwplaatsen. Maar we doen meer dan dat: wij bewaken de voortgang van jouw project! Elk project is een race tegen de klok waarbij je niet zit te wachten op vertraging door diefstal, fraude of vandalisme. Daarnaast wil je zekerheid dat de veiligheid van jouw collega’s op de locatie is gewaarborgd en dat je voldoet aan wet- en regelgeving. Alles bij elkaar een hele opgave? Niet als je kiest voor een ervaren partij als BouWatch, want wij schakelen snel en nemen je alle zorgen uit handen.

bouwplaatsbeveiliging

Tijdelijke Beveiliging

Voor o.a. bouwplaatsbeveiliging, gebouwbeveiliging en terreinbeveiliging maakt BouWatch gebruik van slimme cameratechnieken en een nauwkeurig detectiesysteem. De bewakingsbeelden van bijvoorbeeld onze Greenlight, Solar of Thermal worden dag en nacht nauwlettend in de gaten gehouden door onze eigen C24 meldkamer en dat betekent dat wij snel kunnen handelen bij incidenten en de pakkans zeer groot is.

Voldoen aan wet- en regelgeving

Op de hoogte zijn van én voldoen aan de wet- en regelgeving in de bouw. Dat is vaak een hele uitdaging. Hoe fijn is het als deze zorg uit handen wordt genomen? Bij een bouwproject zijn vaak veel verschillende mensen betrokken. Met Bouwplaats Check-in weet je altijd wie er voor jou werkt en wanneer, maar ook of ze aan de wettelijke eisen voldoen. De gegevens worden feilloos gedocumenteerd en zijn op elk moment opvraagbaar. Zo ben je altijd goed voorbereid op eventuele controles en voorkom je hoge boetes.

Veiligheid

Een veilige werkomgeving is voor arbeidskrachten essentieel om hun werk goed uit te voeren. Zeker in de bouw, want waar met zware materialen, op hoogte en met machines wordt gewerkt, zijn nu eenmaal risico’s. Geen bouwplaats is gelijk, dus hoe waarborg je te allen tijde de veiligheid van je arbeidskrachten? Door bescherming goed te regelen en daar biedt BouWatch de juiste oplossingen voor.

Schakel gedoe uit en schakel BouWatch in

Voor ‘gedoe’ heb je geen tijd. Dat snappen wij. Daarom zorgen wij ervoor dat we het je zo makkelijk mogelijk maken. Vertrouw op onze specialisten die jouw branche kennen, naar je luisteren en je gericht adviseren.

Wil je ook lekker snel doorschakelen?

Meld je snel aan en maak kans op een volledig verzorgde dag op het circuit van Zandvoort. Zo kun jij met jouw team ook snel schakelen! Meld je aan via www.bouwatch.nl/actie-snel-schakelen