Uw prefab productieproces efficiënt inrichten?

Artikel delen

Actief in de prefabbouw, en benieuwd hoe u uw productieproces efficiënt in kan richten?
Of het nu gaat over het aanvoeren van hout, het framen, beplaten en omkeren van elementen: de modulaire prefab-productielijn van ISM Machinery biedt u volop kansen.

prefab-productielijn

Deze kansen liggen vooral in het stroomlijnen van het prefab-bouwproces. Door gebruik te maken van een ISM Prefablijn worden de werkzaamheden per element opgedeeld in kleinere stappen. Deze stappen kunnen afzonderlijk door de juiste medewerker uitgevoerd worden. Het bedrijf is al geruime tijd actief in de prefab-industrie waardoor er altijd een passende oplossing is voor uw productieproces.

De prefab-productielijn is geheel naar wens samen te stellen. Te beginnen met de frametafel, deze tafel is voorzien van een haakse hoek zodat het element altijd vanuit een solide basis opgebouwd wordt. ProductielijnDeze frametafel is verder te optimaliseren met verschillende opties, namelijk: een folierolhouders, wegklapbare aanslagen, perslucht en of elektrische aansluitingen in het frame. Bij ieder prefab-proces moet het element omgekeerd worden. Met de ISM Vlindertafel gebeurd dit snel en veilig zodat de veiligheid van uw medewerkers gegarandeerd is. Na het omkeren van het element kan het element eenvoudig afgewerkt worden op de daarvoor bestemde afwerktafels.

Wanneer de elementen gereed zijn voor transport kunnen deze doormiddel van een schamelwagen en elementenbok afgevoerd worden. De elementbokken zijn verkrijgbaar in 5 en 10 ton, deze bokken zijn volledig berekend en gekeurd.

ISM Machinery
www.prefab.ismgroup.nl