Niet-brandbare en circulaire bouwmaterialen hebben de toekomst

Artikel delen

Onbrandbare bouwmaterialen worden in de toekomst steeds belangrijker, om te voldoen aan de veiligheidseisen van een gebouw. VisscherHolland Bouw introduceert op de PREFAB Beurs 2022 drie nieuwe producten welke voldoen aan de eisen van de toekomst; circulariteit, lange levensduur en onbrandbaarheid (brandklasse A).

Onderdakfolie

Skytech Pro XL is een ademende en isolerende onderdakfolie met een zeer dicht glasvezel deken. De reflectiewaarde van 95% brengt zowel comfort in de zomer als in de winter.

Firebreather is een zeer dampdoorlatend (Sd=0,09m) membraam welke geschikt is voor verwerking in de gevel. Erg waterdicht (W2) en kan direct worden verwerkt op de isolatie.

Nest is een 2 in 1 isolatie voor binnen. Dit soepele materiaal realiseert zowel een hoge isolatiedichtheid als een reflecterende dampdichtheid. Het combineert perfect met alle soorten isolatie door deze te beschermen tegen vocht.

Over VisscherHolland Bouw

LogoAl decennia lang is VisscherHolland Bouw een verlengstuk voor de bouwsector. Inspelen op de behoeftes van de markt met hoogwaardige, circulaire producten zijn kernwaarden van de firma uit Steenwijk. Dankzij grote voorraden, een uitgebreid distributienetwerk en direct contact met de klant is het bedrijf in staat om binnen 24 uur te leveren.

VisscherHolland Bouw
www.visscherholland-bouw.nl
Standnummer F049.