Bepaal de uitstraling met een voegkleur

Artikel delen

Mensen willen graag variatie hebben: geen standaardoplossingen. De badkamer moet passen bij de inrichting van het huis in elk detail. Een zeer bepalend element is de voeg. De kleur daarvan heeft veel invloed op de uitstraling van de gehele ruimte, niet alleen de tegels. Zo beïnvloedt de kleur van de voegen de vloer en de inrichting van de ruimte. Door gebruik van kleuren wordt er smaak en harmonie aangebracht in de badkamer.

Gekleurde tegelvoegen

Badkamer met mozaïektegels, douche en dubbele wasbakBekijk het effect van verschillende voegkleuren op de tegeloppervlakken. Dezelfde tegel met een andere voegkleur, zorgt voor een andere uitstraling. Voegkleuren die overeenkomen met de tegel zullen de ruimte een rustig en homogeen uiterlijk geven. Terwijl een beperkte afwijkende kleur van de voeg en tegel de ruimte kan verhelderen.  Voegkleuren die een afwijkende kleur hebben kunnen de kleuren van de tegel benadrukken of verzachten.

De PCI Durapox® Premium Multicolor biedt bijna een onbegrensde creativiteit aan, omdat men kan kiezen uit honderden kleuren. De juiste voegkleur voor elke tegel! Hiermee wordt een eigen ontwerp gecreëerd voor de badkamer. Deze uitgebreide kleurenkeuze is uniek op de markt. Met de PCI Colorcatch Nano is het eenvoudig en snel om de juiste kleur te kiezen. Het meet nauwkeurig de kleur van gladde, gestructureerde of gemengde oppervlakken en toont binnen enkele seconden passende kleurcombinaties.

Gekleurde kit

Maak gebruik van de vele kleurmogelijkheden en vind de juiste tint met PCI Durapox® Premium Multicolor. Met de PCI Silcofug® Multicolor is het mogelijk om de kitten dezelfde kleur als de voeg te maken. Helemaal naar eigen wens. Probeer het eens!

Master Building Solutions
pci-afbouw.nl/multicolor